31.12.2014

Hyvää uuttavuotta!

Sain jouluna lahjaks Samyangin 24mm f/1.4 objektiivin ja sillä on kyllä ihan hemmetin hyvä kuvata yökuvia! :--) Näistä kuvista kaikki on kuvattu sillä, paitsi toi eka. Btw tää on mun 100. postaus! :OHyvää uuttavuotta 2015! :)

21 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta! Totaalisen erilaiset talvikuvat, kuin minun ottamani joulun aikaan. Itsellä hempeät ja päivällä kuvatut. Nämä sinun ottamasi taas voimakkaat yökuvat. Valokuvauksessa on hienoa kuinka eritavalla jokainen haluaa kuvata ja näkee asiat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! totta, se on hieno juttu valokuvaamisessa! :)

   Poista
 2. Ihan törkeen hienoja kuvia! :) vähä erilaista näkökulmaa tutuista paikoista

  VastaaPoista
 3. Sairaan hienoja kuvia!!
  t. aika vasta liittynyt ja tän löytäny lukija :)

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia jälleen! :)
  Kokeilin muuten vähän sun vinkeillä kuvata ilotulitteita, kuvia löytyisi täältä jos kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
 5. Voi kuule Juuso, tänä vuonna voisit ottaa asiakses pitää "Päivä Juuson opissa" -päiviä, joihin vois tämmönen jätkien kanssa yökuvausretkelle lähtemisestä kiinnostunu amatöörikuvaaja osallistua! Paljon varmasti oppisin ja hauskaa ois. Semmosia päiviä ootellessa tyydyn seuraamaan sun ig- ja blogipäivityksiä. On upiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha vai että pitäis alkaa pitämään sellasia valokuvaus-workshop-retkiä :---D saa nähä, ehkä joskus :)

   Poista
  2. indeed! :D Pyörin kyllä toisinaan muutenki Kuopion seudulla ko veljen perhe asuu siellä, niin voisin hypätä messiin johonki kuvaushetkeen ilman workshoppejaki!

   Poista
 6. Amazing!! Jatka samaan malliin. Mulla on Samyang 8mm ja tykkään siitä laadusta tosi paljon, ostan jatkossakin Samyangin objektiiveja vain! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep ne on ihan laadukkaita ja halvempia yleensä :)

   Poista
 7. Rakastan vain sun valokuvias enemmän ja enemmän! Niistä saa niin paljon irti ja se miten leikittelet kuvissa valolla on jotain tosi siistiä !
  Itse olen todella amatöörimäinen kuvaaja enkä tiedä kovin paljoa kuvauksen teknisistä asioista. Siksi kysynkin (jos et tiedä tai et jaksa vastata i don't mind) että mikä olisi hyvä ja valovoimainen objektiivi Nikon D3100:lle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainakin ton saman samyangin 24mm f/1.4 objektiivin saa myös nikonille :)

   Poista
 8. Taas kerran mahtavia kuvia! :)

  VastaaPoista
 9. mä oon sanaton.. toinen toistaan upeampia kuvia. sä oot mielettömän taitava! en voi tajuta että törmäsin tähän sun blogiin vasta nyt! huhhuh, innolla jään seuraamaan mitä tuleman pitää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! :--) mun postaustahti on aika hidas välillä, mut koitan panostaa enemmän laatuun kun määrään :)

   Poista