2.8.2014

Seitsemisen kansallispuisto

Jee lomat, ehtii taas postata vihdoinkin jotain. Meidän ois taas Emman kans tarkotus sellanen 6 days with juuso & emma -video niinku viime vuonnakin. Me kuvattiin se tossa vähän ennen ku lähin inttiin mut pitäis vaa seki ehtiä muokata joskus loppuun..

4 inttiviikkoa ja eka leiri takana. Välillä on ollu kyllä tosi hauskaa mut välillä kans hajottanu jonki verran, varsinki leirillä kun on pitäny vähillä unilla ja märissä vaatteissa jaksaa tehä vaikka mitä :--D Jännää myös miten nopeesti on tutustunu uusiin ihmisiin ja ku kaikki on vielä nii mukavia, että ihan hyvillä mielin on kuitenki voinu olla siellä :--)

Tässä nyt kuitenki kuvia Seitsemisen kansallispuistosta, jossa käytiin Emman kanssa kesäkuussa. Suosittelen käymään, oli kyllä hieno paikka. :)

Hyttysiä tuolla kyllä oli ihan liikaa :(11 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Onko sulla ikinä tippunut kamera lattialle? Minulla tippui kamera yks päivä. Onneksi mitään ei käynyt ja linssinsuojus vain irtosi. Voiko tippuminen olla yksi syy että tulee huonolaatuisia kuvia vai sitten se että muistikortilla ei enää ole paljoo tilaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! :) en ainakaa muistais koskaan pudottaneeni kameraa lattialle. millä tavalla kuvat on huonolaatuisia? meneekö tarkennus väärään kohtaan vai muuten vaan huonolaatusempia? muistikortin täyttyminen ei pitäis vaikuttaa mitenkään kuvien laatuun. tarkista että sulle on kamerassa automaattitarkennus päällä, sekä kuvien laatu parhaimmalla eli L asetuksella.

   Poista
  2. Kuvista tulee rakeisempia ja kun otin koirastani ja sen palkinnoista kuvia niin palkinnot näyttivät ylivaloittuneilta.

   Poista
 2. Hienoja kuvia taas jälleen kerran! Missäpäin olet intissä:)?

  VastaaPoista
 3. Oi ihanan vihreitä luontokuvia! Millä objektiivilla + millasilla asetuksilla tykkäät kuvata eniten metsissä? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! :) varmaa eniten tolla 50mm f/1.8 putkella ja sit mul on kameras sellanen oma asetus mihin oon laittanu enemmän kontrastia ja värikylläisyyttä nii kaikki näyttää enemmän semmoselta raikkaalta ja eloisalta :--D

   Poista
 4. Moikka! Oon miettiny et voisitko tehä ask käyttäjän? Ois hyvä kysellä siellä kaikkee valokuvaukseen liittyvää, täällä on vähän hankala kysellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ois ikinä uskonu tekeväni sitä mut teinpä nyt kuitenki, saa nähä kauanko pysyy kysymykset asiallisina xd http://ask.fm/juusohd

   Poista
 5. Pärjäile intissä xd ja emmalle tsemppii inttileskeyteen! xD i know that feeling

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo yritän XD eiköhän tää tästä, ei me muutenkaa nähtäiäis emman kanssa ku pari kertaa kuukaudessa :/

   Poista