20.8.2014

6 Days With Juuso & Emma (2014)

Vihdoinki sain tän nopeesti lomilla muokattua :--D eli tällanen mun ja Emman yhteinen my week -tyyppinen video, jota on jonkun verran toivottu. Tää on tosiaan aika hätäisesti muokattu ja jostain syystä joissain kohin pätkii ja tulee jotain väriläikkiä mut ei oo ollu aikaa jäähä miettimään mikä on vikana.



Tein muuten ask.fm käyttäjän kun sitä pyydettiin XD mut tosiaan, tein sen iha vaan sen takia, että jos teillä tulee jotain kysyttävää vaikka valokuvaamisesta tai jostain sellasesta, niin siellä vois olla helpompi kysellä. Että en mielellään haluis mitään kauheen henkilökohtasia kysymyksiä :--)
@JuusoHD

9 kommenttia:

  1. Hmph, olis kiva jos vois mobiililaitteilla katella tuon kanssa! Sanoo ainaki mulla ettei käyttäjä oo asettanu sitä näillä kateltavaks ja ite oon nykyää laiska avaa konetta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. outoo :0 höh en voi vaihtaa sitä asetusta puhelimella, pitää kattoo sit ens kerralla ku pääsen koneelle

      Poista
    2. Sitä ei luultavasti voi ees muuttaa mobiililaitteella näkyväks noiden musiikkien takia :/

      Poista
    3. No mitäs ihmettä, nyt mulla ainaki näkyy toi puhelimellaki vaikka ei aiemmin näkyny!(:

      Poista
    4. nii mäki mietin ekaks mut hyvä jos toimii nyt :--)

      Poista
  2. Piru vie että kuuntelet hyvää musiikkia, disturbed, ffdp, a7x, volbeat... <3 Ihana video, huomaa että on nähty vaivaa. Hauska toi kohta, jossa mimmi voittaa pelikoneesta! :--D

    http://fuck-growing-up.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! :) ei ton tekemiseen oikeeastaan vaivaa paljon nähty, mahollisimman äkkiä vaan kasattu parhaat palat yhteen :)

      Poista