4.7.2015

Mysterious Night

Viime postauksesta 3 kuukautta.. uus ennätys!! Haha, en oo yksinkertasesti ehtiny keskittyä paljon blogiin kun on ollut kaikenlaista tässä. Muutin siis toukokuussa Kuopiosta Tampereelle, vihdoinkin Emman kanssa samaan kämppään. Oma kämppä vie kyllä kauheesti aikaa kun pitää töissä käydä ja tehä kaikkee muuta. Oon siis tällä hetkellä työharjottelussa Valokuvaamo Klikissä, että jos tarviitte passikuvia nii tulkaa käymään. :--)

Tässä pari viikkoo sitten otettuja kuvia Kuopion yöstä.
11 kommenttia:

 1. Aivan jäätävän upeita!! Tuo yhteiskuvakin.. Käytäkkö aina jalustaa näissä? Ja osaakko heittää lonkalta millanen valotusaika näissä suunnilleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) toi yhteiskuva olikin aika hauska, pari randomia ihmistä tuli vaan yhtäkkiä neljältä aamuyöllä tonne halailemaan niin nappasin kuvan :--D en käytä, toi lämpimän värinen sumukuva jossa on toi pieni saari, toi eka kuva ja toi toinen jossa seison tuolla sumussa on ainoot näistä, joissa käytin jalustaa. niissä toi valotusaika on jotain 0.6s-1/20s luokkaa ja noi muut on 1/60s - 1/640s väliltä.

   Poista
 2. oon tässä aikani pyöritelly googlea ja en vaan saa päähäni et miten nää kuvat on saatu onnistumaan (https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e2/78/51/e2785156e4de1990007677f6e477b360.jpg) jos oot yhtään viisaampi ku mä ja tajuat et miten nää on rakennettu niin viitsisiks tehä jonku tutoriaalin tästä? luultavasti tossa on käytetty photoshoppia ainaki jotenki apuna mut en vaan saa päähäni et miten johtuen ehkä siitä että oon aika kädetön kaiken tällasen kaa. ois tosi kiva jos viittisit auttaa vähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis noissahan on vaan käytetty ihan normaalia peiliä. osoitettu vaan vähän eri suuntaan ettei kuvaaja näy (paitsi tossa yhessä näkyy). ei tarvii photoshoppia :)

   Poista
 3. Tervetuloo Tampereelle! Upeita kuvia, niinkuin aina! Ehkä itsekin opin joskus kuvailemaan edes vähääkään näiden näkösiä kuvia :D

  VastaaPoista