17.11.2013

DesignSkins - Smoke Skull Case

Pari viikkoo sitten DesignSkins otti muhun yhteyttä ja kysyi, haluaisinko uusia yhteistyön heidän kanssaan. Suostuinkin siihen ihan mielelläni. Näitä kuoria on kehitelty ja valikoimiin on lisätty uus tuote - PremiumCase, jossa värit on intensiivisemmät ja kuva tulee myös kuoren reunoille. Ite sain kuitenkin tän normaalin kuoren ja tästäkin huomaa, että tätä on selvästi kehitelty. Kuoren sivut on nyt mattapintaset toisin kuin entisessä kuoressa (tästä aikaisempien kuorien postaukseen). Oon tosi tyytyväinen tähän ja värit on mun mielestä tosi hyvät, mutta en saanu sitä näkymään näissä kuvissa ihan niin hyvin, kun mitä ne oikeesti on.

Tänäkin vuonna lahjakortti DesignSkinsille vois olla hyvä joululahjaidea, jos vaikka tietää että kaveri on saamassa uuden puhelimen tai tabletin, niin tommonen vois olla siihen mukava lisä :)

IMG_9010 IMG_1165h
Valitsin tähän suojakuoreen kuvaks tän mun tekemän savupääkallon :)

IMG_9003h IMG_9006
idIMG_8999hh


Nyt teillä on mahdollisuus voittaa itsellenne DesignCase (arvo 19,95e + postikulut 2,95 = 22,90e) osallistumalla arvontaan. Jos haluat osallistua arvontaan (vain blogini lukijoille, joten ei anonyyminä osallistumista), toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Anna palautetta blogistani (myös banneri- ja postausideat tervetulleita)
2. Liitä sähköpostiosoitteesi kommentin loppuun.

Esimerkkikommentti: Blogisi on kiva, mutta voisit postata useammin. :)
rockinwithpix@gmail.com

44 kommenttia:

  1. Ihanat noi kuoret! Oon itte saamas just uutta puhelinta ja kuoret pitäs siihen hankkii, ni saisko tota sun kuvaa käyttää siin? En haluis olla matkija, mut onhan noi nyt pirun hienot! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toki saat! täältä voit ladata sen vähän parempilaatusena: http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2013/321/1/7/smoke_skull_by_juuuso-d6ukfik.jpg
      ja oon tehny tosta myös pinkin version :--D http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2013/321/c/9/pink_smoke_skull_by_juuuso-d6ukfqr.jpg

      Poista
    2. Kiitti paljo!! :)

      Poista
  2. Tykkään sun blogistas, koska tää on niin kuvapainoitteinen mut olis kiva jos tulis videoita vähän useemmin c:
    vilma.lemmetty@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. sun blogis on oikeesti perfect, niiku emmankin blogi on, jonka kautta tänne alunperin eksyin :---D
    mun mielest tervetulleit postauksii on kaikki esim. mis kerrot miten muokkaat kuvias ja miten kuvaat ja täälläi ! :-) sun blogis antaa ihan jumalattomasti inspistä aina kuvaamisee !
    millazz.p@gmail.com

    VastaaPoista
  4. oioioi ihana arvonta!! sun blogi on tosi mahtava ja mielenkiintonen! oon saanu tosi paljon neuvoja ja ideoita tän kautta valokuvaamiseen. tää blogis kyl on yks mun lemppareista, koska sä et koita tehä semmosta massasta blogia, vaan oot oma ittes ja näi :D plussaa myös siitä ku oikeesti neuvot, etkä pidä noita valokuvaus tietoja ittelläs!


    aino.eveliina@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. todella mahtavii kuvii sulla, mutta joskus vähän liikaa. ulkoasulta blogis on yhtenäinen, ja sulla on selkeesti oma tyylii täs hommas!

    helmiinasylvia@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. sun blogissa on ihan mahtavaa ku kerrot mitä asetuksia oot käyttäny eri kuvaustilanteissa ja oon itekki saanu vinkkejä täältä kuvaamiseen! :-)
    inkapietila@gmail.com

    VastaaPoista
  7. uuh ihan sairaan hienot! kade!♥
    Rakastan sun blogia, nää sun kuvaamat kuvat saa aina ajattelemaan maailman menoa. Oot todella loistava kuvaaja :) Lisää tähti ja yötaivas kuvia! ne on ihan lemppareita :)

    anni.nyman@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Sulla on hienoja kuvia ja osaat todellakin valokuvata. Sun blogia on kiva seurata, koska kuvat on erittäin hyvälaatusia ja isoja. Osaat myös kirjottaa selkeesti!
    Ois kiva nähdä sulta videoita :)

    pipsa.pirhonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Sun kuvat on uskomattoman upeita ja saat kuvissas paljon irti ihan normaalista asiasta, vaikkapa metsästä. Saat kuviin aina mahtavan tunnelman ja kuvaa saaattaa jäädä tuijottamaan pitkäksikin aikaa:)

    janitak97@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Oon seurannut jo sun blogia tosi pitkään, ja mä oon vaan joka kerta ollut niin innoissani kun on tullut uus postaus, jossa on joka kerta aivan älyttömän upeita kuvia! Haluisin niin paljon osata kuvata yhtä hyvin kuin sinä, ja saan paljon inspiraatiota sun blogista! :-)
    katjuska.koli@hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Tää blogi on yks mun ehdottomasti lemppariblogeist ! Ois kiva jos tekisit joskus videoi :)
    jasuuF@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Joku malli miten sä yleensä teet kotistudion olis kiva... en muista oliko se just sun blogi jossa sitä ehdoteltiin aiemminkin, mutta se olis tosi mielenkiintonen kuitenki. Nää kuvat on ihan mielettömän upeita, ja jos oma kuvausinspis on vähän hukassa, niin sun kuvista löytyy inspistä poikkeuksetta joka kerralla! :)

    kauri_x3@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas saan kuvausinspistä ja motivaatioo näistä kivoista kommenteista :--)

      Poista
  13. toivoisin blogiin neuvoja semmoseen _ihan_ peruskuvaamiseen, ois kiva tietää myös et miten sä innostuit kuvaamisesta:)

    minna.puustinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Pidän siitä kun laitat alkuperäisen ja muokatun version, josta voi vertailla.
    Kuvat ovat muutenkin todella inspiroivia ja upeita! Blogisi on hyvä tälläisenä :)

    hrer@suomi24.fi

    VastaaPoista
  15. Sun blogilla on kivan persoonallinen ulkoasu, mutta tosiaan voisit postata useammin :D
    susannala@wippies.fi

    VastaaPoista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  17. Tykkään sun blogista koska postauksissa on aina paljon hyvä laatuisia kuvia ja kuvaat myös "erikoisia" juttuja mitä ei niinkää muissa blogeissa näy mitä itse luen :) kuten muutki sanonu jo nii sulta saa aina kaikkii ideoit myös omaa kuvaamisee ja hyvii vinkkejä muutenki kameran käytössä :)
    idaliina.heikkila@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Siis apua! en muuttaisi blogissasi mitään ! Tykkän blogistasi koska rakastan ottamiasi kuvia , niitä katsoessani tulee niin hyvä mieli :) Nuo ideat edellä mainituissa kommenteissa olivat suurimmaks osakseen juuri selaisia joita itse olin sanomassa.. Itse ainakin odotan sinulta videoita ja näin ''talvella '' noita yö- ja tähtitaivas kuvia .

    ansku.haapanen@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Banneri on upea, ja sun blogi on ainoa jossa tykkään tummasta taustasta.
    Olisi kiva saada lukea jotain 'näin teet esim. Savu pääkallon'.

    kiia.makinen@gmail.com

    VastaaPoista
  20. sun blogis on iha sairaan hyvä, koska yleensä kerrot miten kuvat on otettu etkä vaa lätki niitä tänne x) lisäks sun värien käyttö on ihan upeeta, oot varmaa ainut ihminen kenen maisemakuvista yms. tykkään ! Jos teet joskus lisää ennen muokkausta ja muokkauksen jälkee postauksia nii very happy olen !
    veeralapsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. tää siun blogi on huippu just näin ! siun kuvat on kamerankäyttöö parhaimmillaan ja ai että mitä intoa saa aina kuvaamiseen :3

    eveliina.ryynanen@hotmail.com

    ps. kokeiltiin perjantaina ekaa kertaa steel wool effectiä. ei takuulla ollu viimenen. kiitos ja kumarrus kuuluu siulle ! :>

    VastaaPoista
  22. Hellou, elikkäs en oo ikinä nähny tällästa vastaavaa blogia, enkä vaan käsitä, miten ihmeessä sä osaat ottaa noin hemmetin siistejä valokuvia!:D Itteki oon kyllä yrittäny, mutta onnistuminen onki sitte eri asia (liekkö vika kuvaajassa, kohteessa vaiko mun kuvankäsittelly skillsseissä) Mut jos postaus ideoita kaipaat, niin ois kiva jos tekisit jonkun postauksen yhestä henkilöstä, monista eri kuvakulmista ja etäisyyksiltä :) ja sellanen ois kans cool, mis ois kuun eri vaiheet niiku sirpistä täyskuuhun ja tälleen.
    ssuvi@luukku.com

    VastaaPoista
  23. oon varmaan yli vuoden lukenu sun blogia ja en vieläkään käsitä miten osaat kuvata/ muokata kuvia ihan tajuttoman hyvin!!
    ps. oon ikuisesti kateellinen ku olit a7x:n keikalla melkee siinä eessä ku katoin sun youtube kanavalta niitä videoita )8

    iitum97@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä jonotin sinne 5 tuntia mut sinne eteen ois päässy helposti ihan tunnin jonottamisellakin XD

      Poista
  24. Sulla on aivan upeita kuvia ja kivoja vinkkejä oon saanu sulta valokuvauksesta :) Jatkahan samaan malliin!
    juuli_1@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Sun muokkaamat kuvat on ihan älyttömän hienoja, enkä käsitä miten osaat kuvata niin tajuttoman hyvin.
    jakeway@hotmail.fi

    VastaaPoista
  26. Sun kuvat on ihan äly upeita, olis kiva jos tekisit enemmän tutoriaaleja tai sellasia ohje postauksia miten mitäkin juttua kantsii kuvata, ja tottakai olis plussaa jos postaisisit useimmin :)
    eve.q@netikka.fi

    VastaaPoista
  27. Sun blogi on niin mahtava ja oon saanu täältä tosi paljon ideoita omiin postauksiini! Mua myös auttanu pimeässä kuvaamisen harjottelua, kun aina laitat kuvan alle mitä asetuksia käytät. Tykkään tosi paljon sun tavasta muokata kuvia. Ne on aina jotenki dramaattisia ja tosi hyvä laatusia. Ois kiva jos joskus tekisit vaikka postausta miten muokkaat sun kuvia(: Ois myös kiva nähä videoita, olipa ne sun höpötystä tai sit jotain muuta. Oon lukenu sun blogia jotain vuoden ja aina jaksat yllättää super siisteillä kuvilla. Oon saanu paljon apua ja ideaa tästä blogista. Kiitos siitä ja jatka samaan malliin! (:

    VastaaPoista
  28. pinjanen@gmail.com tohon mun komenttiin unohin laittaa :/

    VastaaPoista
  29. sulla on ihan mahtava blogi :--) osaat muokata kuvas nii upeesti ♥.♥
    lottaw@live.fi

    VastaaPoista
  30. SIIS misk otat noin hienoja kuvia sisk

    VastaaPoista
  31. Mä tykkään ihan hirveesti sun tyylistä kuvata, sulla on loistavia kuvausideoita ja oot taitava! Ois kiva jos tosiaan laittaisit postaukseen useemminkin sen alkuperäisen/muokkaamattoman kuvan ja viä kertoilisit, että millä asetuksilla kuvaat niin, että voi ite sit soveltaa! :)

    emmi.lisma@saunalahti.fi

    VastaaPoista
  32. Mun mielestä on tosi kiva ku sulla on erilaisia kuvausideoita ja muokkailet kuvia tosi taitavasti ja kaikki sun tänne pistämät kuvat on oikeesti tosi hienoja, eikä vaa sellasii "jee mul on järkkäri, kuvaan pelkkiä vesipisaroita ku oon niin taiteellinen<3<3<" . Sun blogista saan aina paljon inspiraatioita ja ideoita kuvaamiseen, jee! c:

    leawww@windowslive.com

    VastaaPoista
  33. sun kuvat on aina niin siistejä että tuijottelen niitä pitkään. on tosi kiva että laitat kans välillä millä asetuksilla kuvaat ja annat muita vinkkejä, että muutki voi oppia (ite oon niin laiska etten jaksa opetella käyttämään mun kameraa vaikka haluisinki). ja musta on tosi kiva aina nähä kuvasta se muokkaamatonkin versio, että näkee miten kuva muuttuu sitä muokattaessa, toivosin lisää tätä!

    tuikku-96@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Saat otettuu niin hienoja kuvia! Moon niin kade, tuntuu, et kaikki mun ottamat kuvat on ihan hanurista :( Ja kuten ylempiki sano, mäkin haluisin nähä sen kuvan muokkaamattoman version myös :)

    Nalluska1@hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Upea idea! :) Voiko noita tehdä siis mistä vaan kuvasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi! siellä on valmiina jonkinlaisia kuvia ja sitten voi myös ite ladata koneelta jonkun kuvan siihen :)

      Poista
  36. Moikka! Liityin blogiisi. :) Aluksi tietenkin vain tuon DesingSkinsin toivossa, mutta sitten tutkailin blogiasi tarkemmin ja löysin tosi upeita kuvia ja postauksia! Tykkään tosta sun blogin ulkoasusta, ja banneri on tosi hieno. :)

    Vaikka mulla ei ole tuolla kommenttimäärällä mitään mahdollisuuksia voittaa tuossa arvonnassa, niin laitanpa sähköpostiosoitteeni kuitenkin:

    risu98@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Ylisiistejä ja laadukkaita kuvia. Sun blogis ja kuvas on omallalaillaan niin persoonallisia ja erilaisia, et se saa jo itsessään seuraamaan ja inspiroitumaan valokuvaamiseen ja bloggailuun kerta toisensa jälkeen. Jatka samaan malliin! :)

    heljakeskilusa@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Oon niin kateellinen sun kuvistas, mut tee tuosta blogin taustasta omalaatuisempi niin kuin sun kuvatkin ovat! Banneri on ihan super hieno ja ah... Liian ihania kuvia, ei voi muuta sanoa. ♥

    nella.raina@luukku.com

    VastaaPoista
  39. Hei, ihan mahtavia kuvia. Haluaisin itsekkin pystyä kuvaamaan yhtä hyvin, ei kumminkaan ole varaa mihinkään järkkäriin. Omistan siis jonkun 40€ halpis kameran (Fujifilm) ja sen lisäksi kaikki kuvani pilaa kämpässäni valitseva kellertävä valo (inhoan sitä ja haluaisin viileän valkoiset valot, mutta asia ei ole minun päätettävissäni). Voisisitko siis tehdä postauksen missä opetettaisiin ottamaan hyviä kuvia halpis kameralla (sellaisia jotka kehtaisi laittaa jopa omaan blogiin) ja auttaa myös onnistumaan kuvissa kellertävässäkin valossa?
    kirsi.kallio@ymail.com

    VastaaPoista