23.9.2013

Creek

IMG_0557 IMG_0640 IMG_0618 IMG_0625h IMG_0605 IMG_0615 IMG_0638 idIMG_0635 IMG_0642 IMG_0629 IMG_0627 IMG_0626  IMG_0565 
IMG_0632

IMG_0571IMG_0644 IMG_0637 IMG_0652 IMG_5633 IMG_0262 IMG_0263 IMG_0270 IMG_0271 IMG_0272 IMG_0275 IMG_0281h

31 kommenttia:

 1. kerrokerrokerrokerro mitä asetuksia oot käyttäny!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suunilleen kaikissa vähän erilaiset asetukset, mutta keskimäärin ISO-100, aukko f/10, valotus 2s

   Poista
 2. Oh, tyrmäävän hienoja kuvia *____* WAU!!

  VastaaPoista
 3. Järjettömän upeita kuvia taas! :--) Missä mahtaa olla tällänen paikka :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! :) tiiätkö siitä jynkän koululta ku lähtee sinne rauhalahteen päin, niin siinä on semmonen pieni silta ja puro menee sen ali.

   Poista
 4. uskomattoman hienoja, oot todella hyvä!

  VastaaPoista
 5. Eihän noi näytä sitte yhtään todellisilta!! :O wow, liian UPEITA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! jep, toi veden silkkinen efekti on aika siisti :)

   Poista
 6. uskomattomia kuvia ja kun tota musiikkia kuuntelee lisäks niin ahh<3 toi musiikki sopii tähän todella hyvin :)

  VastaaPoista
 7. Kuvasi on todella mukavaa! Todella makea tunnelma! Valokuvaaja todella! Anteeksi, jos kieli ei ole hyvä, käytän google translate :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow, thank you so much! That's the best comment I've got :D Where are you from? :)

   Poista
 8. Aivan upeita kuvia jälleen kerran, vau! :)

  Ootko muute millä putkella kuvannu ne vesipisarakuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! ne kuvasin ihan tolla 18-55mm f/3.5-5.6 putkella ja sit taisin käyttää siinä myös +8 close-up linssiä :)

   Poista
 9. Wow! Iha huikeita! onko järkkäriin mitään '' suojaa '' jonka kanssa pystyisi mennä veden alle? XD oonko mää ihan tyhmä ku kyselen tällästä, ja että harrastatko sä oravien kuvaamista? voisitko tehä postauksen siitä että miten pääset niiden lähelle ja kaikkee muuta kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! on siihen jotain sellasia pusseja ja koteloja jotka suojaa vedeltä mut ne kans maksaa vissiin ihan kivasti :D joo itseasiassa oon yrittäny kesyttää meiän pihan oravaa pähkinöillä, teen ehkä joskus postauksen siitä kun se on vähän kesympi ja saan parempia kuvia :)

   Poista
 10. Käytitkö mitään harmaasuodinta? Oks sulla ideaa että onko järkevä hankinta pidempiä valotusaikoja varten päivänvalossa? Ps. Tosi nätti biisi blogissas taustalla ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käytin jotain eBaysta hankittua parin euron ND 8 filteriä, joka ei todellakaan oo mikään kovin paras :D olihan siitäkin jonkun verran hyötyä näissä, mutta suosittelen kuitenki hankkimaan jonkun ihan kunnollisen ND filterin, niistä on sit enemmän iloo :)

   Poista
 11. Nää sun kuvat on enemmän ku täydellisyyttä! Lumouduin täysin jonkun "kuplan" sisälle ku katoin näitä, oiettä! Iteki koitin tossa loppukeväästä Berliinissä vasta ekaa kertaa samaa 'pehmeä vesi' -efektiä (vai millä nimellä sitä ny virallisesti kutsutaan :D) ja se jäi sellaseks pikakokeiluks, eikä mulla ees oo jalustaa, mut onnistuin kuitenkin siinä :) mut sit ku katon näitä sun kuvia, ni tajusin et mä oon surkeimmista surkein :D ps. nää biisit mitä oot tänne taustalle laittanu tuo ihan sairaan rauhallisen ja hyvän mielen itelle :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! :) jalustan kanssa tosiaan voi onnistua vähän paremmin :--D kiva että tykkäät tosta musiikista, se on oikeestaan pelkästään tossa yhessä postauksessa mutta kuuluu näköjään muutenkin jos vaan kattoo mun blogia XD

   Poista
 12. no moikkkka! olin tänään yhellä tämmööselllä purolla ja koitin saaha tälläsia kuvia ja mul oli samallaiset asetukset ku sulla mut jostai hiton syystä niistä kuvista tuli iha vitivalkosia?????????? vaihtelin niitä asetuksia siinä ja kirosin ittekseni... ohikulkijat varmaa ihmetteli :------DD olin siinä varmaa puol tuntii yrittäen saaha ees yht kunnollista kuvaa mut ei, kaikista tuli sellasia valkosia ei näkyny mittää, osaatko neuvoo miks tuli näi?XD jos menisin huomenpäivänä koittaa uusiks( ja sori jos tää kysymys tuli kahteen kertaa ku pistin päivälläki puhelimen kautta mut en tiiä julkaseeko se ikinä ku enennki koittanu mut ei oo julkassu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka! eli sun asetukset oli ISO-100, aukko f/10, valotus 2s tai jotain tohon suuntaan? kokeile nostaa aukkoo, esim f/25, pitäis näkyä ainakin jonkin verran pimeempänä :--D jos on vieläki iha liian valkosia kuvia niin kokeile illemmalla kun on pimeempää. mä oon käyttäny osassa näistä kuvista sellasta ND filteriä, jolla voi ottaa paremmin kuvia päivällä pitkällä valotusajalla.

   Poista
  2. kiitos tosi paljon!! en tiiä miks mun kommentit ei ikinä tuu mun iphonella.... typerää >:l
   Kirjotin aijemminki että sä et oo vaa taiteellinen vaa sä oot myös mukava :) koska jaksat aina selittää kaikille selkeet ohjeet miten tehdä mitäkin! lemppari blogi kaikista =)

   Poista
  3. eipä mitään! mullaki on ollu ongelmia kommentoinnissa iphonella :/ tietty jaksan! mä yritän parhaani auttaa muita, te lukijathan ootte yks syy miks oon itekkin niin innostunu valokuvauksesta, kun tietää että joitain oikeesti kiinnostaa niin se motivoi :)

   Poista
 13. Nää sun kuvat on niin upeita et vetää ihan sanattomaks! En tiiä mistä päädyin tänne mut taisin selata kaikki postaukset läpi ja nyt oon ihan äimänä :D Oot mun idoli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos paljon! :--D omg, miten oot jaksanu selata kaikki! XD

   Poista