21.11.2012

Random

Ei ollu mitää tiettyä aihetta postauksee, joten täs on nyt vaa kaikkee random kuvia mitä oon viimeaikoina ottanu :----)

IMG_6321 IMG_5201 IMG_6833h
meillä on vieläki omenoita puussa o_o

IMG_6282
IMG_7119 IMG_7110 IMG_7104 IMG_7086h IMG_7084h IMG_7083h IMG_7334
uuden bannerin muokkailua XD

IMG_6714 IMG_7371
Kaulakoru - Ninja

14 kommenttia:

  1. wou, tää sun blogis on upee. Tosi hienoja kuvia:) Ja hassua ku oot kuopiosta myös:D1

    VastaaPoista
  2. aivan upeita noi metsäkuvat! :o tollasia ihanan lumoavia :3

    VastaaPoista
  3. Mitä putkee oot käyttäny nuissa metsäkuvissa?:)Harrastan itekki valokuvaamista ja ois kyl kiva saaha yhtä hyvii kuvii ku sä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan perus kittiä :--D mun 17-85mm putki on rikki ni pakkko käyttää kittiä :'(

      Poista
  4. Voitko sä nyt valaista tyhmää ja kertoo et mikä on kitti? :D
    Ja osaat tosiaan ottaa ihan uskomattoman hienoja kuvia ja vaikutat tosi rennolta tyypiltä!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se 18-55mm objektiivi, joka yleensä tulee mukana ku ostaa järkkärin eli se ihan perus objektiivi mikä siinä on valmiiks :D kiitti! :)

      Poista
    2. Ahaa, mutta en mää kyllä saa sillä läheskään nuin hienoja kuvia mitä sää. :D Ja voitko kertoo et kumpi objektiivi ois parempi ihan aloittelijalle; Tamron 70-300mm vai Tamron 18-200mm ? Vai kannattaako ees ostaa mitää tommosta? Kuvanvakain kuulemma on Canonissa sen objektiiveissa ja Tamronien objektiiveissa ei kuulemma sitä ole? Perkele ku menee vaikiaksi, oon jo aivan sekasi..:DD Ja tosiaan runkona toimii Eos 1100D.
      Sori vielä nää kellonajat, mut yöllä tulee aina nää "hyvät" kysymykset :DD

      Poista
    3. no se vaatii vähä opettelua ja kuvanmuokkausta :D se riippuu ihan siitä, mitä kuvaat, 70-300mm on pelkästään zoom putki mutta 18-200mm on vähän niinku semmoen perus putki + zoom putki :--D ja joo, noissa ei kai oo kuvanvakaajaa, joten tolla zoomilla varsinki ihan mahoton saada tärähtämättömiä kuvia ilman jalustaa, ainaki jos zoomaa tonne 300mm asti. joten jos tarviit zoomia ja sulla on jalusta ja tykkäät zoomailla PALJON nii sit 70-300mm, mut mä ehkä suosittelisin tota 18-200mm (oon ite halunnu aina tommosta XD), koska siinä on niinku 2 objektiivia yhessä nii ei tarvii vaihella objektiivia koko ajan zoomiin ja takas, nii se on kätevä :) ja ei se mitää, mä vastaan aina ku oon hereillä XD

      Poista
    4. Mahtavaa ku sulta voi kysyä täällä! Ja meillä on kyllä tosi hyvä jalusta, mutta toi 18-200mm on varmaa parempi mun käyttötarkotuksiin ku tuun kuvaan iha perusjuttuja (maisemia, muotokuvia) ja tulevaisuudes agility reenejä ja esteratsastusta. Jos vielä voit kertoo et miten soveltuu noihin ni toivottavasti jätän sut rauhaan..:DD Mutta susta on ollu jo tosi paljon apua että kiitos ihan hirveesti!(:

      Poista
    5. tottakai, vastaan mielelläni jos vaan osaan :--) ja joo toi 18-200mm sopii just tommosta varten, esim. maisemissa yleensä kuvataan laajaa aluetta eli voi sillä 18mm:llä kuvata ja muotokuvathan otetaan yleensä vähän kauempaa, zoomaamalla enemmän, että suhteet on realistisemmat :)

      Poista
    6. Loistavaa! Susta oli kyllä tosi paljon apua että kiitos kiitos kiitos!<3 :DD Sun kannattais ruveta valokuvaajaksi kun ala tuntuu kiinnostavan ja tiedät niin paljon ja osaat ottaa todella kauniita kuvia!(:

      Poista
    7. eipä mitään! :--) niin mä haluaisinki :)

      Poista