8.7.2012

Guitarra

IMG_8273h

Oon soittanu kitaraa jostai ööh.. 11 vuotiaasta asti eli n. 6 vuotta, enkä siis oo koskaa käyny missää kitaratunneilla. Kaikki alko siitä, ku näin ku mun serkku soitti kitaraa ja se kuulosti nii kivalta ni ostin sit joskus 9 vuotiaana kaverin kirppikseltä sellase pienen akustisen jolla opettelin jonain tylsänä päivänä soittamaan Ukko Nooan yhellä kielellä :-----D

IMG_0349h  
Tossa on toi mun eka kitara, en löytäny muita kuvia ja siitä ei oikee voi enää ottaa kuvaa, ku se on vähän rikki....... XD Tossa sohvakuvassa toi eka vasemmalta on mun ukulele, sen vieres oleva kitara on se mun eka kitara ja toi toinen oikeelta on mun toinen akustinen, noi kaks muuta on mun kaverin kitaroita.


No mut sit parin vuoden päästä sain joululahjaks Ibanezin sähkökitaran ja mun serkku opetti mulle jotain pientä sillä. Aluks en soitellu ees kauheen aktiivisesti koska oli nii vaikeeta ja en oppinu millää ni melkei luovutin kokonaa mut onneks en nyt kuitenkaa. :---D Sit ku oppi soittamaa tabeista joka on oikeesti ihan tosi yksinkertasta, nii sit innostu enemmän ja oppi nopeemmin :) Mulla on joitai videoita missä soitan mun sähkökitaraa joskus 12 vuotiaana mut niitä en kyllä tänne ala postailee XDD

IMG_0095h
Tääkin on sillee rikki et toi talla on jotenki ihmeellisesti irronnu ohuemman E-kielen kohdalta enkä oo jaksanu viedä korjattavaks xd Korjasin sitä kyllä vähän ite sillee, et laitoin pyyhekumin palasen sinne väliin ni se toimii jotenki :--) Mut mun vahvistin ja johto on myös rikki joten en oo tollakaa kauheesti soitellu nykyää. Toivottavasti ette nyt saa musta semmosta kuvaa että rikon kaiken.. :--Ddd


No, sit pari vuotta taas eteenpäin, niin sain Ibanez PF60SCE akustisen kitaran josta oon tykänny kaikista eniten ja sillä oon varmaan soitellukki eniten :)

Kuva 3775h

IMG_2632h
IMG_8176h IMG_5019h IMG_2660h


Sit tän mun söpön ukulelen sain kavereilta synttärilahjaks pari vuotta sit :------3

IMG_8085h IMG_8082h IMG_8087h IMG_8104h


Tää on mun unelmakitara koska toi on vaa tollanen yksinkertasen siisti, hienon värinen ja sillä on hyvä soittaa :-----) Aion vielä joskus ostaa sen!!

taannio IMG_6998h IMG_7007h


Täs on sit mun kitara covereita, jos tykkäätte ni subscribetkää ihmeessä mun Youtube-kanavalle, koska lisää covereita tulee :-----)

Ostin muuten uuden mikin (Samson C03) vähän aikaa sitten, lähinnä covereita ja semmosta varten :--) Täs on tällanen pieni ääniklippi, mitäs tykkäätte? :)

5 kommenttia:

 1. tulee alemmuus kompleksit ku teet näi hyviä postauksia .........

  VastaaPoista
 2. sun kuvat on ihan sairaan mageitaaaa!!

  VastaaPoista
 3. hei oisko sulla mitään biisejä/covereita ton ukulelen kanssa (: ja miten oot virittäny sen? itellä ei oikee oo hallussa vielä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon mä jotain sillä opetellu mut en oikee mitää kunnolla ku se on niin pieni ja siinä on nylon kielet nii ei meinaa ees soida kunnolla ja se on vaa joku halppis ukulele xD mut se viritys on G-C-E-A eli vaikka http://www.youtube.com/watch?v=Fk_Ot02AUbc tosta videosta voit iha korvakuulolla virittää sen mut kannattaa myös opetella itekki virittää se näin http://www.youtube.com/watch?v=q-uWfTmAQf4&feature=fvwrel :)
   VastaaPoista

   Poista